Hei og velkommmen til juli, en av de beste månedene i året og tilfeldigvis også min bursdagsmåned. Jeg pleier vanligvis ikke å være sånn bursdagsmenneske altså, eller men jo, kanskje litt…

Hvem liker ikke bursdag, liksom? Masse oppmerksomhet og kos. I fjor hadde jeg planer om å ha en stooor fest, siden jeg fylte 30. Det skulle ha discotema, med utkledning, musikk fra 70-tallet og sånn superkul danserekke som det her (med verdens beste soundtrack btw):

Jeg hadde tenkt å leie lokale og alt. Men så ble jeg gravid og det ØDELA ALT. Neida, det gjorde ikke det, men jeg bestemte meg for å legge discoparty på hylla, enn så lenge (!!), og ha barnebursdag hjemme i leiligheten på Bislett i stedet. Det var veldig trivelig det også. Ingen dansa på rekke, men danselek hadde vi. Det blir nok inget discoparty i år heller, men jeg finner vel på noe artig.

Så er det ferietid også da, i juli. Det er jo som regel det. Og i år må jeg innrømme at den kom litt brått på. Planen så langt er en hyttetur med venner neste uke. Men så har vi en uke fri etter det også (eller, Eirik har, jeg har jo “fri” hele tiden, heh). Med en baby på 0 år orker vi ingen lange sydenturer eller backpackingeventyr, så valget har falt på trofaste København. Vandre langs vannet, blant karuseller på Tivoli, kanskje investere i noen nye kvalitetsklær fra & Other Stories? Ja, det synes jeg høres fint ut. Vi booket hotellet i går (sent ute much), og gikk for Axel Guldsmeden. Litt dyrere enn vi vanligvis går for, men siden vi faktisk kommer til å tilbringe en del tid der (på grunn av baby pfff), syntes vi det var en god investering. Dessuten er hotellet 99% økologisk – hva enn nå det vil si!

Dessuten er København den byen jeg og Eirik først besøkte sammen, før vi var offisielt sammen til og med. Da er det litt trivelig at vi drar dit sammen igjen, denne gangen med BARNET VÅRT!

Har dere noen spennende ferieplaner? Jeg vil høre all about them!