Born to be alive (sommer og sånt)

Carina Behrens og Eirik Wahl i København.Eirik og Carina i København, mars 2014.

Hei og velkommmen til juli, en av de beste månedene i året og tilfeldigvis også min bursdagsmåned. Jeg pleier vanligvis ikke å være sånn bursdagsmenneske altså, eller men jo, kanskje litt…

Hvem liker ikke bursdag, liksom? Masse oppmerksomhet og kos. I fjor hadde jeg planer om å ha en stooor fest, siden jeg fylte 30. Det skulle ha discotema, med utkledning, musikk fra 70-tallet og sånn superkul danserekke som det her (med verdens beste soundtrack btw):

Jeg hadde tenkt å leie lokale og alt. Men så ble jeg gravid og det ØDELA ALT. Neida, det gjorde ikke det, men jeg bestemte meg for å legge discoparty på hylla, enn så lenge (!!), og ha barnebursdag hjemme i leiligheten på Bislett i stedet. Det var veldig trivelig det også. Ingen dansa på rekke, men danselek hadde vi. Det blir nok inget discoparty i år heller, men jeg finner vel på noe artig.

Så er det ferietid også da, i juli. Det er jo som regel det. Og i år må jeg innrømme at den kom litt brått på. Planen så langt er en hyttetur med venner neste uke. Men så har vi en uke fri etter det også (eller, Eirik har, jeg har jo “fri” hele tiden, heh). Med en baby på 0 år orker vi ingen lange sydenturer eller backpackingeventyr, så valget har falt på trofaste København. Vandre langs vannet, blant karuseller på Tivoli, kanskje investere i noen nye kvalitetsklær fra & Other Stories? Ja, det synes jeg høres fint ut. Vi booket hotellet i går (sent ute much), og gikk for Axel Guldsmeden. Litt dyrere enn vi vanligvis går for, men siden vi faktisk kommer til å tilbringe en del tid der (på grunn av baby pfff), syntes vi det var en god investering. Dessuten er hotellet 99% økologisk – hva enn nå det vil si!

Dessuten er København den byen jeg og Eirik først besøkte sammen, før vi var offisielt sammen til og med. Da er det litt trivelig at vi drar dit sammen igjen, denne gangen med BARNET VÅRT!

Har dere noen spennende ferieplaner? Jeg vil høre all about them!

Kategori:Hverdagen

Skrevet av

enkelst.no

Markedsfører, blogger, sterk mat-entusiast, hundemamma, samboer, gravid og jovial som bare det og sånn er det med den saken.

10 kommentarer

 1. Så fint hotell, blir nok bra! Jeg skal også til København, det er jo byen over alle byer. <3 Vi drar først til Blokhus og bor ved stranden noen dager, så en sving innom Århus og deretter København. Og haha, & other stories er høyt oppe på prioriteringslista!

  • København er helt fantastisk 😍 Så deilig med litt strandliv også — vi venter med det til baby er litt større. 😬

 2. Helene Arnesen

  Vi skal til Tyskland og København 😁 vi må en tur innom akvariet i køben siden Lillemann er helt fascinert av alt som lever i vann, noe han har vært siden han var veldig liten 🙂 akvariet i Drøbak er et av de mest underholdende stedene han vet om, så vil tro at det blir en hit 🥰

 3. Helene Arnesen

  Høres ut som en knall ferie for en liten familie 😁
  Vi skal til Tyskland og København 😁 vi må en tur innom akvariet i Køben siden Lillemann er helt fascinert av alt som lever i vann, noe han har vært siden han var veldig liten 🙂 akvariet i Drøbak er et av de mest underholdende stedene han vet om, så vil tro at det blir en hit 🥰

 4. Caroline

  Har aldri vært i København! Håper jeg kan ta toget dit neste år <3

  • Det burde dere virkelig prøve å få til! Kjempefin by å traske eller sykle i, med masse fint å se, inkludert Tivoli og så mange fine kafeer 😍 Kommer til å prøve å snike meg unna noen timer en av dagene, så jeg kan sitte på en av de litt alene 😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *