Husker dere da jeg prøvde å bli Norges bloggdronning (for et kvalmt ord) over på Bloggbar.no? Det er over ett år siden jeg publiserte det siste innlegget på den siden, men jeg hadde alle intensjoner om at det skulle bli mange hundre flere. Så gikk jeg på en skikkelig smell.

Jeg var så sliten at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg, og da jeg dro til den nye legen min for å finne ut hva som var galt, ble jeg fortalt at om ikke blodprøvene viste noe resultater var det ingenting han kunne gjøre. Jeg fikk aldri noe svar på blodprøvene, og byttet lege fort som fy. Men innen jeg rakk å besøke den nye legen for den vedvarende utmattelsen, tisset jeg på en pinne som viste to streker 👶🏻 og alt som het egne prosjekter ble satt på vent.

Bloggbar ble lagt på hylla, men jeg klarte aldri å slutte å tenke på den. Jeg hadde så mange ambisjoner med den nettsida, jeg ville virkelig bli Norges nye “bloggekspert”, for det er noe jeg virkelig brenner for. Men jeg tok på meg for mye på én gang. Blogg, video, nyhetsbrev, sosiale medier, intervjuer, ressursgruppe på Facebook… det var ikke den plattform jeg ikke skulle være på, det mediet jeg ikke skulle teste. Og det blei alt for mye. Med fulltidsjobb ved siden av, en samboer og en hund, klarte jeg ikke å skape en sunn balanse, og det gjorde meg sykere.

Men jeg er ikke klar for å gi meg helt enda. Etter å ha blogget i mer enn 15 år, har det blitt en del av den jeg er. Det er min eldste hobby, og det er noe av det gøyeste jeg vet. Og er det noe jeg synes er enda gøyere enn å blogge, så er det å snakke om blogging (jeg veit, what a nerd). Så det kommer jeg til å gjøre. Heretter er dette en blogg om “hverdag og blogging”. Nå må jeg bare finne en catchy tagline. Noen gode forslag? Her er mine:

  • Blogging, baby og bæsj
  • Bæsj og blogg
  • Om livet, blogging og bæsj

Hmmm. Tror jeg med fordel kunne pønsket ut noe litt bedre enn det…

[lightgrey_box]PS: Følg gjerne bloggen – og meg – på dens nye Facebook-side.[/lightgrey_box]