Podkasten min er LIVE

Dere, nå ligger endelig podkasten ute der du hører på podkast – til og med Spotify – og la meg bare si det: den hadde faktisk mest sannsynlig ikke blitt noe av hadde det ikke vært for alle deres gode ord og støtte, både her og på Instagram. Det jeg skrev var ikke for å få sympati, men jeg må innrømme at det føltes godt å vite at det var andre der ute som skjønte hva jeg mente og hvorfor jeg tvilte på meg selv. Til slutt handler det egentlig veldig lite om kunnskap og ferdighet, men bare en generell usikkerhet på om man har det som skal til. Om jeg har det som skal til gjenstår å se, men det skader uansett ikke å prøve 🙂

Jeg endte faktisk opp med å spille inn hele episoden igjen, for tredje gang, og så redigerte jeg den kjapt og bare la den ut. Uten testlyttere eller noe, den siste runden ville jeg ikke ha noens tilbakemeldinger. Ikke fordi jeg ikke kunne lært noe av det, men skulle jeg fått flere kommentarer på hva jeg kunne endret hadde jeg aldri aldri kommet så langt som å faktisk publisere. Så jeg spilte inn på nytt, redigerte den og sendte den til iTunes. Uten noe mer mikkmakk. Jeg tror det var lurt.

Så det er ståa. Podkasten er ute, jeg gjør det lettbeint og ålreit, så får heller læringskurven være bratt (men lyden er faktisk innmari god altså, om jeg får si det selv). Skulle jeg gitt meg selv ett tips for videre innspillinger er det energi. Jeg må lære meg å få energien til å skinne mer igjennom. Ellers er jeg faktisk ganske fornøyd. Ja, og så sier jeg på et tidspunkt inni der at jeg synes det er kjedelig å måtte stå og riste på en rangle i femten minutter. Femten minutter? Jeg tror vi sier femti!

Har du hørt den? Jeg vil GJERNE vite hva du syntes ♥︎ Og nå er jeg klar for både ris og ros – throw it at me!

6 kommentarer

 1. Jeg synes den var meget relaterbar, ærlig og underholdende 🙂 Skal innrømme at din podcast er en av de første jeg har hørt på (og det skal du ta som et kompliment!), så noe særlig kritikk og forbedringspunkter klarer jeg egentlig ikke å komme med. Jeg kommer til å høre på neste episode også 🙂

  • Så utrolig hyggelig kommentar, Linn. Tusen takk, setter stor pris på at du tok deg tid til å høre ??

 2. Christina

  Min type podcast! Så deilig å høre at vi er fler der ute. Gleder meg til å følge videre. Når kommer neste episode? ?

  • Tusen takk, så kult å høre ? Neste episode kommer når jeg har kvitta meg med denne hersens brystbetennelsen jeg har pådratt meg ?

 3. Hei Carina,

  Jeg er førstegangspappa med en sønn på 10 mnd. og jeg er så glad for at du lager denne podcasten. Jeg – som mann – har også veldig hardt for å godta den nye tilværelsen. Jeg gleder meg til neste episode! Du skriver at du var usikker på om det var ‘godt nok’. Tro meg – den var ekte og fantastisk.
  Andreas 🙂

  • For en fin kommentar, tusen takk Andreas! Kanskje rart å si, men er jo godt å vite at vi er flere som ikke synes det er så lett. Ønsker deg masse lykke til ⚡️ Dette klarer vi!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *