Tre måneder

Processed With Darkroom

Her sitter jeg og blogger klokka ølløv på kvelden. Det er ikke så mange andre ledige stunder i løpet av dagen om dagen, men akkurat denne dagen kan jeg ikke bare la gli forbi uten et lite rop. I dag er nemlig Hugo tre måneder gammel. Ææææææh!

Tenk det, i tre måneder har jeg klart å holde liv i denne lille fyren. Han er både morsom, rar, skeptisk, sinna, blid og pratsom. Det har vært tårer, det har vært latter, det har vært skriking og det har vært hvisking. Det kommer nok ikke som noen overraskelse på noen av dere at jeg synes barseltiden er krevende, men endelig begynner jeg å ense små glimt av en lysere fremtid. Og jeg må bare si: selv om det ikke alltid er like kult og lett, så er han skikkelig kul (når han bare gidder). Det er faktisk skikkelig ålreit!

For øyeblikket er vi hjemme hos mamma på Nesodden, fordi samboer Eirik har stukket av på en ukeslang fisketur til Lofoten. Heldigvis er det meldt skikkelig storm der oppe, så jeg er ikke spesielt misunnelig. Neida, sånt skal man virkelig ikke spøke med, det er jo meldt helt ville værtilstander i hele landet gjennom helga, så bare håper det går fredelig for seg og at folk er forsiktige når de ferdes ute på sjø og land.

Jeg har vært her på Nesodden siden tirsdag, og har allerede rukket å være på kaffebesøk, babysang og kaffebesøk igjen. I morgen skal jeg tvinge mamma ut på trilletur, slik at jeg får tid til å spille inn introduksjonsepisoden av podkasten min og jammen tror du ikke jeg skal få henne ut på søndag også, så jeg får spilt inn et par til – her må vi bruke tiden flittig!

Håper dere har en finfin helg så langt, pass på dere selv i villværet! <3

Kategori:Hverdagen, Mammalivet

Skrevet av

enkelst.no

Markedsfører, blogger, sterk mat-entusiast, hundemamma, samboer, gravid og jovial som bare det og sånn er det med den saken.

4 kommentarer

  1. Hælledussen <3 Herlig gutt!!! Jeg har ingen barn sjæl, men jeg kan fint tenke meg hvor krevende det kan være. Samtidig er det nok veldig fint også!

  2. Efter 3-4 månader upplevde jag att allt vände och det blev roligare att vara mamma och att jag kunde vara mig själv igen. Det blir bara bättre och roligare för varje dag! De blir små individer med sin egen personlighet och det händer så mycket hela tiden. Nu vill jag inte att tiden ska gå för fort, Signe är snart 1 år!!

    • Jeg gleder meg så mye til det vender at jeg ser på klokka ?Nei men jo. Gleder meg til det blir mer gøy.
      Og tenk, ett år ? Så mye som har skjedd siden jeg reiste fra Stockholm altså.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *