Det tar på med barn, ass.

Haha, det var vel ingen som trodde det motsatte, men altså dere, jeg kunne aldri ha forestilt meg at det skulle bli så slitsomt som dette.

Hver dag er en ny utfordring og en ny lettelse. På den ene siden blir det litt og litt lettere, men på den annen side dukker det opp nye utfordringer hele tiden. Det han synes er gøy den ene dagen er helt forferdelig den neste og så videre.

Det å få barn er litt som The Game, den datingboka som sier at du som mann må bryte kvinnen ned for så å bygge henne opp igjen, slik at hun craver din godkjennelse. Akkurat sånn føles det å få barn faktisk.

Bare for tre dager siden fant jeg ut at jeg kan amme han i søvn på kvelden for deretter å snike meg ut av soverommet og følge med på babycallen fra stua. Da har jeg faktisk to/tre timer til rådighet, som jeg kan bruke på hva jeg vil. Heretter har de gått med på browniespising og å sitte foran dataskjermen og scrolle i uendeligheten.

Noen ville kanskje brukt det på å dusje eller se en film med kjæresten eller noe annet, men ikke jeg…


Sånn ellers kribler det i fingrene mine etter å ha noe å drive med. Jeg har ikke tid til å dusje eller spise frokost, men et prosjekt må jeg så klart ha. Hehe. Så snart dukker det opp noe gøy for de av dere som er litt ekstra interesserte i å følge med på denne mammareisen. Et lite hint (eller rett og slett hva det er for noe) finner dere her. Håper dere vil henge med. 🙂