En litt annerledes førjulstid

Carina Behrens - enkelst - i speilet på H&M.

Mens alle deler sine julefavoritter i form av film og musikk og pynt og gaver, er jeg ikke helt der om dagen, for å være ærlig. For all del, jeg gleder meg til jul, gleder meg til julemat og familiekos – herregud det er bare ti dager igjen – men tankene er naturligvis et helt annet sted denne førjulstida. Det er kanskje ti dager til julaften, men det er bare åtte dager til terminen på mitt første barn.

Det er snø på bakken. Is. Både venninner og samboer holder meg så hardt i armen for at jeg ikke skal falle og slå meg, nå er jeg så gravid at det er en realitet for alle. Alle tar sitt ansvar. Ingen tar lenger for gitt at det er like lett for meg å komme til dem, som for dem å komme til meg. Selv om jeg har hatt et svangerskap så enkelt de fleste bare kan drømme om (bank i bordet) begynner det å bli litt mer slitsomt nå. Lite søvn og mye vondt – og litt for mange planer – har gjort meg sliten. Så nå, de siste dagene og ukene, skal jeg ta det helt med ro. Bortsett fra i kveld, i kveld skal jeg og kjæresten bowle – vår siste date før livet snus på hodet.

Vi har jo også flytta! Det har allerede gått nesten to uker siden vi tok over nøklene til vår første egeneide leilighet, og vi koser oss virkelig. Som flere av dere kommenterte da jeg så optimistisk delte alle våre planer om oppussing og maling, så har vi funnet ut at det kan være lurt å vente med det. I hvert fall til våren. Bare det å få ting på plass innen le bébé kommer har vist seg å være jobb nok, så får vi heller gjøre de mer omfattende endringene når livet er litt mer på plass.

Nå har jeg mest lyst til å . . . slappe av! ?

PS: Må jeg alltid sitte på kafé for å blogge?

Har akkurat vært på svangerskapskontroll hos legen, og lucky me, kontoret ligger rett ved siden av Pust på Majorstua. Seff utnytter jeg sjansen til å ta med Mac og lader og sitte her og blogge. Men jeg tror jeg må finne meg ei litta krok hjemme også, for surprise surprise, jeg savner å blogge litt mer regelmessig.

Kategori:Hverdagen

Skrevet av

enkelst.no

Markedsfører, blogger, sterk mat-entusiast, hundemamma, samboer, gravid og jovial som bare det og sånn er det med den saken.

6 kommentarer

  1. Lykke til med alt som skal skje for dere fremover! Sender masse varm kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *