Hei! Siden sist har det skjedd litt greier. Blant annet har jeg prøvd å blogge rundt 15 ganger, uten at ordene har hatt noe som helst ønske om å komme ut. Men det har jo skjedd litt, så da kan jeg jo bare fortelle dere om de tingene i stedet for å prøve å være dyp og smart (bare vent, så fort hjernen løsner er jeg tilbake).

✗ Vi la inn bud på et hus for første gang i livet, på Kalbakken, og vant, men ble snytt for seieren to dager senere da noen fra OBOS kom og snappet den opp foran nesa på oss.

✗ Vi har blitt medlem av OBOS.

✗ Nå har vi lagt inn bud på en ny leilighet på Kalbakken (det er tydeligvis her vi vil bo nå), og vunnet budrunden, men vi avventer seieren med is i magen siden vi kun har fem dager med ansiennitet i OBOS. Bare tre dager igjen å vente nå.

Sneak peek på leiligheten.

✗ Vi har endelig begynt å handle til Lille Frø, og har blant annet gått til anskaffelse av et babynest og diverse ulltøy, siden termin er i slutten av desember og det jo blir typ en million minusgrader fra og med januar.

✗ Virkeligheten av at det om tre måneder kommer en baby som skal snu om på livet begynner å synke inn, og bekymringer som “hva om babyen er allergisk mot Bob?” begynner å bygge opp litt angst.

✗ Jeg har vært i Portugal for syvende gang, denne gangen med to venninner. Jeg har så klart prøvd meg på å skrive et slags reisebrev, men reisebrev er ikke min greie, så jeg har jobbet med å bare nyte minnene i stedet. Det var nok tross alt min siste rene jentetur på en ganske lang stund.

En strand i Portugal. Carina Behrens, enkelst
Carina Behrens på en strand i Portugal, enkelst

✗ Jeg har besøkt biblioteket to ganger, for første gang på veldig mange år, og faktisk leid med meg noen bøker. Hvorfor gjør jeg ikke dette oftere? Gleder meg til det nye biblioteket kommer.

✗ Jeg har gått flere (alt for) lange turer i skogen, både i øst- og nordmarka her i Oslo, og tenkt at dette må jeg gjøre mer, men kanskje ikke så lange.

✗ Nå er skapet fylt opp med tjukke, lange, varme gensere fordi nå er jeg klar for høst!

✗ Jeg har blitt skikkelig gravid:

Carina Behrens er gravid i Portugal, enkelst

Har du gjort noe gøy siden sist?