Jeg skal bli mamma

Carina Behrens

Noen ganger skjer det ting i livet, og du innser at ingenting vil være det samme igjen, at alt er i ferd med å endres. En sånn ting har skjedd nå.

Jeg skal bli mamma.

Jeg skal bli mamma sånn på ordentlig. For en liten baby. En menneskebaby. Et menneske med fingre og tær, øyne, lår og armer; et menneske med egne tanker og spørsmål om verden. En liten person jeg kan påvirke med uendelig kraft. En liten person som kan bli enten en god person eller en dårlig person, basert på valgene jeg tar, tingene jeg sier.

Ikke noe press.

Jeg skal bli mamma.

Inni meg vokser det en liten kropp, en levende sjel, et helt eget individ.

Jeg har bekymringer jeg aldri har hatt før. Alle prioriteringene for fremtiden endret seg med de to strekene på plastpinnen jeg tisset på lørdag morgen den 12. mai.

Nå må jeg endre ikke bare omgivelsene, men min egen tankegang. Jeg vil ikke overføre mine egne svakheter og usikkerheter på dette barnet. Jeg vil være sterk, jeg vil være fornøyd med meg selv, jeg vil være et godt forbilde.

Så mange tanker og ideer, så lite peiling. Hvordan skal dette gå?

Jeg tror det skal gå bra.

Jeg håper det går bra.

Det går vel bra?

Tenk det.

Jeg skal bli mamma.

Carina Behrens, gravid uke 21
Kategori:Mammalivet

Skrevet av

enkelst.no

Markedsfører, blogger, sterk mat-entusiast, hundemamma, samboer, gravid og jovial som bare det og sånn er det med den saken.

18 kommentarer

  • Hurra! ? Redd for at det blir litt mye mammablogging, men det får folk tåle. ?

 1. Litt trist på mine egne vegne for at du kommer til å oppdatere mindre og SÅÅ glad på dine vegne!
  Kos deg!

  • Aaaw ♥︎ Kanskje ender jeg med å oppdatere mer, om bare kjedelige babyting? Neida, jeg skal ikke bli den bloggeren, men kanskje?

   • Bring it on, sier nå jeg!
    Har lest babyblogger siden jeg var 18 tror jeg. Leser nesten om hva som helst egentlig bare det er en stemme jeg liker.
    Skriv om det DU bryr deg om sier nå jeg. Skriv om bæsjebleier i et år, så kan de som liker sånt lese bloggen. Og så kanskje blir du lei av det og lager baby-boikott på bloggen og så kan de som liker sånt begynne å lese bloggen. Gjør det noe om lesermassen endres med deg? Svarer for deg og sier at nei, det gjør ikke det. Det er vel egentlig helt naturlig.

    • Jeg har faktisk ikke tenkt på det sånn før, men du har jo faktisk helt rett: denne bloggen er jo i utgangspunktet MEG. ♥︎ Takk for en liten øyeåpner!

 2. Reidun Beate

  Iiiik CARINA!!! 😀 Så utrolig gøy og spennende! 😀 <3 Du har en herlig tid fremfor deg og ingenting er mer fantastisk enn å bli mamma! 😀 Når har du termin? Jeg har termin 14. januar (men mest sannsynlig kommer han/hun før den tid, haha) 😛 <3

  GRATULERER SÅ MYE!!! <3

  • Jaa, det stemmer jo, det så jeg, gratulerer masse til deg også ❤️ Gleder meg veldig til hva jeg har i vente altså, selv om jeg gruer meg litt også. Men regner med at det er verdt det ? Jeg har termin 22. desember, så ikke heeeelt godt planlagt med andre ord, men håper å gå litt over tida, så han slipper å komme på julaften. Hva synes storesøster og -bror? Det må jo være superstas? ? Dere blir jo en stooor familie, så koselig!

 3. Er så glad på deres vegne Carina. Og jeg kjenner meg igjen i ALT du skriver her. Det var slik for meg også. Vit at du kan snakke med meg om alt. Og husk husk HUSK du svever ikke på en farga sky, it is hard, but OH so worth it ?

  • Jeg kommer garantert til å ville snakke med deg om det her, Milla. Takk for at du sier det ♥︎ Og jeg elsker at du sier at det er vanskelig, fordi det tror jeg vi trenger å høre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *