Jeg savner det blogging var før: en fritidssyssel, en løs hobby, en koselig greie som resulterte i både venner og fiender. Neida, ikke så mange fiender, men jæskla mange venner faktisk. Det var ikke så mye press på å være smart, kul, pen, kreativ, innovativ, drevet, engasjert, motivert. Du kunne bare være deg selv og var du heldig dukket det opp mennesker lik deg selv i kommentarfeltet.

Jeg la for mye press på meg selv kanskje, og måtte plutselig oppnå noe med bloggingen. Det var ikke nok å bare kose seg, å skrive fra levra og dele fine og mørke tanker. Nei, jeg måtte liksom levere noe av verdi. Jeg ville bli, og ble, en del av jaget. Og nå kjenner jeg det på kroppen. Jeg er sliten og lei, og vil tilbake til start. Om bloggen hadde vært et spill ville jeg dødd med vilje, game over, så jeg kunne startet fra scratch med nytt liv. Så det er det jeg gjør.

Game over.
Please press enter to restart.

Blogging skal jo være moro, og jeg har så mye jeg har ønsket å fortelle dere, men lenge har jeg ikke vært komfortabel på de plattformene jeg har hatt tilgjengelig. Verken på min gamle personlige carinabehrens.com eller min andre mer bloggorienterte bloggbar.no følte jeg at det var plass til . . . bare ord. Hele tiden lå ordet verdi i bakhodet. “Hva er verdien i dette? Hva vil folk få ut av å lese dette?” Mest sannsynlig var svaret absolutely nothing.

Og så kan det jo bare hende at jeg overtenker det hele, og egentlig bare er alt for glad i nye begynnelser, blanke lerret og nye kapitler.